logocampuswebbyrå_rak2

Träffa två av våra studentkonsulter

Campus Webbyrå har ett helt team av studenter som arbetar enskilt eller tillsammans på olika typer av projekt. Vi tänkte låta våra konsulterna presentera sig själva och sina projekt då och då. Först ut är Victor och Julia som har arbetat hos Campus Webbyrå sedan årsskiftet 2016/2017.
 

Victor Dahlberg och Julia Persson arbetar tillsammans med ett projekt just nu
Victor Dahlberg och Julia Persson arbetar tillsammans med ett projekt just nu

Hej!

Vi heter Julia Persson och Victor Dahlberg och läser andra året på Strategisk Kommunikation och digitala medier. Utanför studierna är vi även anställda som webbdesignkonsulter hos Campus Webbyrå.

Under hösten har vi båda jobbat med en kund inom kirurgisk teknik och skapat en hemsida i Wordpress. Det har varit ett större projekt med många olika produktsidor och mycket information. Innan dess har Victor arbetat med en kund i Hemsida 24 och Julia jobbar för närvarande även med en annan kund i programmet Wix.

Jobbet på Campus Webbyrå innebär mycket kreativt och strategisk arbete mot kund. Vi tycker även att arbetet fungerar väl med våra pågående studier eftersom Webbyrån tillåter oss att tillämpa de teoretiska kunskaperna från utbildningen i praktiken. Vi ser även att flexibiliteten jobbet medför är passande. Att kunna stämma av med Maria (som är projektledare) och justera deadlines och upplägg med hänsyn till tentatider är en rejäl fördel.

Vi tycker att det är oerhört lärorikt att jobba med faktiska kunder redan innan examen för att få en inblick i branschen och dessutom är det såklart en bra punkt i CV:t.