logocampuswebbyrå_rak2

Vi söker en Talent manager

Campus Webbyrå - en del av Student Network söker en Talent Manager med start september 2017.

Som Talent Manager kommer du att vara vårt ansikte utåt mot studenter såväl som kunder. Eftersom Campus Webbyrå arbetar med studentkonsulter vill vi gärna att studerar på Campus Helsingborg. Det är fördelaktigt om du ska börja ditt andra eller tredje år på din utbildning och har ett stort nätverk på Campus och dess studentföreningar. Som person är du initiativtagande, social och ambitiös.

Tjänsten är på 10% med fast lön, start i september 2017 och löper över studieåret. Dina uppgifter kommer bestå av bland annat rekrytering, administration, projektledning, deltagande på mässor och vara studentrepresentant mot befintliga och nya konsulter. Du kommer bli en viktig kugge i vår verksamhet.

Skicka in CV och ett personligt brev (max en halv A4) till maria@campuswebb.se innan 22 juni.