logocampuswebbyrå_rak2

Träffa vår studentkonsult Karin

Campus Webbyrå har ett helt team av studenter som arbetar enskilt eller tillsammans på olika typer av projekt. Vi tänkte låta våra konsulterna presentera sig själva och sina projekt då och då.

Karin Wikingsson läser andra året på Strategisk Kommunikation och är Campus Webbyrås expert på text.

Hallå där!

Karin Wikingsson heter jag. Jag läser Strategisk Kommunikation på Campus Helsingborg och sedan december 2016 jobbar jag även som konsult på Campus Webbyrå vid sidan om studierna.

De främsta anledningarna till att jag sökte jobbet var att jag sökte en mer praktisk utmaning och att jag var nyfiken på branschen som jag kommer äntra efter min examen. Under mitt första år som studentkommunikatör har jag arbetat med flera olika kunder och gjort allt från små korrekturläsningsuppdrag till intervjuer och större skrivprojekt. Jag har fått skriva seriösa produkttexter, lättsamma artiklar och employer branding-content. Allt som har med språk och kreativt skrivande är min grej, vare sig det rör sig om att producera egen text eller bearbeta någon annans.

Jobbet på Campus Webbyrå är ett fantastiskt komplement till mina studier, eftersom det ger mig möjlighet att praktisera teorin direkt. Dessutom är det ett väldigt roligt och flexibelt jobb! Jag får utlopp för min kreativitet, kan lägga upp arbetstimmarna som jag vill och lär mig något nytt i varje uppdrag. Det bästa med jobbet är att det har gjort mig mer trygg i min kompetens, vilket i sin tur har gjort att jag vågar vara mer kreativ.