logocampuswebbyrå_rak2

Lär känna Emma - Campus Webbyrås InDesign-proffs 

Student Network och Campus Webbyrå har ett helt team av studenter som arbetar tillsammans på olika typer av projekt. Vill ni lära känna de studenter som arbetar hos oss? Vi börjar med Emma Carlzon!

Berätta lite om dig själv!
En äkta småstadstjej från Lysekil som (enligt en professor i retorik) använder ett ”mustigt språk”. Tycker det säger ganska mycket om mig.

Vad gjorde du innan du började studera?
Jag flängde över halva jordklotet. Tog ett sabbatsår i Paris och flyttade till Göteborg. Sen studerade jag grafisk design i Melbourne, Australien, där jag blev kvar i två år.

Vad studerar du och varför studerar du just det? 
Jag studerar Strategisk Kommunikation och Digitala Medier. Med min bakgrund inom grafisk design och passion för just det visuella och operativa arbetet så kändes strategisk kommunikation som ett bra komplement. Jag vill jobba med branding och att då ha både det strategiska och det operativa med mig ser jag som en stor fördel.

Var hittar du inspiration till bra och kommunikativ design?
Jag har en fäbless för designböcker och magasin. Det har blivit en imponerande samling över åren. Tyvärr skulle jag nog få skörbjugg om jag offrar en till månads matbudget för en bok. Då går jag över till Pinterest, Behance och självklart Instagram.

Vad är din framtidsdröm?
Jag vill flytta tillbaka till Melbourne och jobba med branding.

Berätta något oväntat om dig själv!
Jag tog sånglektioner en gång i veckan i sex år. Detta brukar komma som en chock för folk som hört mig försöka sjunga…
 
Vill du nå vårt team av studenter? Maila då team@campuswebb.se.