logocampuswebbyrå_rak2

Lär känna Fredrik - Logistikstudenten som helst åker skidor

Student Network och Campus Webbyrå har ett helt team av studenter som arbetar tillsammans på olika typer av projekt. Vill ni lära känna de studenter som arbetar hos oss? Näst på tur är Fredrik Appelgren!

Berätta lite om dig själv!
Mitt namn är Fredrik Appelgren, 22 år från Skåne. Bor sedan ett och ett halvt år tillbaka i Helsingborg, något som jag trivs jättebra med.

Vad studerar du och varför studerar du just det?
Jag läser för tillfället mitt sista år på Logistics Service management. Fastnade främst för utbildningen genom dess specifika inriktning på logistik. Har tidigare arbetat en del med produktionslogistik och fattade då intresse för hur olika förändringar och effektiviseringar kan påverka verksamheter. Nu (snart) tre år senare tycker jag att utbildningen har gett en relativt bred grund att stå på, där just fokus på management och ekonomi varvats med logistikkunskap!

Vilka har varit/är dina arbetsuppgifter hos Campus Webbyrå?
Som medarbetare på Campus webbyrå har jag främst arbetat mycket med SEO, skrivit texter och jobbat i WordPress. Jag har även gjort budgetunderlag till förstudie av E-handel, gjort marknadsundersökningar samt varit del av de olika studentaktiviteter som vi erbjuder.

Du tar snart examen nu. Vad vill du göra efter?
Till våren tar jag examen och då vill jag ta nytta av det jag lärt mig både i skolan och vid tidigare arbetslivserfarenheter för att bredda mitt arbetsliv. Inom exakt vad vet jag inte än, men jag gissar att det kommer bli tydligare ju närmare avslutningen jag kommer.

Berätta något oväntat om dig själv!
Jag sparar alltid både tid och pengar för den årliga skidresan. Helst åker jag två gånger per år om det går…
 
Vill du nå vårt team av studenter? Maila då team@campuswebb.se.