logocampuswebbyrå_rak2

Lär känna Lisa-Mari - design och musikfantasten

Student Network och Campus Webbyrå har ett helt team av studenter som arbetar tillsammans på olika typer av projekt. Vill ni lära känna de studenter som arbetar hos oss? Näst på tur är Lisa-Mari Gardelius!

Berätta lite om dig själv!
Lisa-Mari var namnet! 21-årig design-och musikfantast från Stockholm.
 
Vad studerar du och varför studerar du just det? 
Jag studerar strategisk kommunikation och digitala medier. Eftersom jag alltid intresserat mig för kreativitet och det visuella kändes utbildningen rätt för mig, då den går ut på att förvandla kunskap till kreation och hitta idéer som sticker ut i dagens digitala brus.
 
Vilka har är dina arbetsuppgifter hos Campus Webbyrå?
Min främsta arbetsuppgift på Campus Webbyrå är att skapa och designa hemsidor för olika företag. Det kan vara allt ifrån mindre, informativa hemsidor till mer omfattande e-handel. Jag jobbar även med content marketing, sociala medier och grafisk produktion.
 
Var hittar du inspiration till bra kommunikation och marknadsföring?
På uteserveringar och i kollektivtrafiken. Människor är ju bra spännande varelser och ofta oavsiktligt humoristiska genier. Ett safecard är ju annars vackra magasin, designböcker, Tumblr och Pinterest.
 
Vad är din framtidsdröm?
Jag vill bo i en internationell storstad och arbeta med kreativa helhetskoncept och branding, förslagsvis inom mode eller inredningsbranschen.
 
Berätta något oväntat om dig själv!
Jag går aldrig hemifrån utan att ha bäddat sängen. Som William H. McRaven säger så klokt så förstärker en bäddad säng argumentet om att de små sakerna i livet spelar roll. Om du inte är kapabel att göra de små sakerna – kommer du aldrig lyckas med de stora sakerna. Och om du skulle ha en dålig dag kommer du åtminstone hem till en bäddad säng.
 
Vill du nå vårt team av studenter? Maila då team@campuswebb.se.