logocampuswebbyrå_rak2

Lär känna Joacim - framtidens varumärkesbyggare

Student Network och Campus Webbyrå har ett helt team av studenter som arbetar tillsammans på olika typer av projekt. Vill ni lära känna de studenter som arbetar hos oss? Näst på tur är Joacim Börjesson!

Berätta lite om dig själv!
Klämkäck, 21 omtalade jordsnurr. Född och uppvuxen i Smålands dolda paradis Hovmantorp. Fastnar lätt på instaklipp där folk äter saker nära mikrofon. Tycker alltid att den nuvarande årstiden är den bästa, just nu otroligt taggad på senvinter/förvår.
 
Vad studerar du och varför studerar du just det? 
Jag studerar strategisk kommunikation, främst av den anledning att jag helt enkelt vill jobba med kommunikation i framtiden. Svårslaget på intressant-skalan tror jag!
 
Varför valde du att söka till Campus Webbyrå?
Tycker om arbete med färg, form och dylikt, men också att skriva. Det är därför ett grymt tillfälle att få öva mig på sådana saker jag tycker är kul, samtidigt som jag får göra det gentemot riktiga kunder! Så skoj och lärorikt!
 
Hur ser ett riktigt bra sociala medier-flöde ut enligt dig?
Konstant. Gärna färgkoordinerat - åtminstone en genomgående huvudton. Viktigast är absolut ett genomtänkt grundkoncept. Sen om det är ett bra eller dåligt koncept handlar om känsla.
 
Vad är din framtidsdröm?
Jag tror att jag vill jobba med varumärkesbyggande på något sätt. Utöver karriär är slutdrömmen att mitt hem har någon typ foajé samt bibliotek, men över allt annat en allé. Gärna en vinterträdgård för känslans skull förstås, samt diverse “flyglar” (exempelvis västra flygeln).
 
Berätta något oväntat om dig själv!
Har planer på att bli en otrolig simmare 2019! Har redan börjat blockera lokala simbassänger i Lund med min (för nuvarande) otroligt svaga bröstsim. Ska bli crawlare en dag!
 

Vill du nå vårt team av studenter? Maila då team@campuswebb.se