top of page

Möt teamet

Grundat

i Hbg

Helsingborg rådhuset
Om Campus Webbyrå: Din Studentdrivna Webbyrå i Helsingborg

Campus webbyrå som är en del av Student Network grundades av Anna Rydberg och Karsten Deppert som båda har examinerats från Lunds Universitet Campus Helsingborg och har därmed en stark förankring i regionen.

 

Campus Webbyrå bygger på att vi ser en nytta att skapa värdefulla arbeten för studenter under deras studietid och ett behov från näringslivet att få in kompetens och drivkraft i sina organisationer.

Vår affärsidé

Affärsidén baseras därför på ett kunskapsutbyte mellan dessa arenor. Vår vision är att Campus Helsingborgs studenter har en naturlig roll i näringslivet under och efter sin utbildning. Vårt långsiktiga mål är därmed att studenterna stannar kvar i Helsingborgsregionen även efter de tagit examen.

Vi hjälper dig och ditt företag att växa

Hampus

Sjöblom

Hampus Sjöblom

Hampus Sjöblom

Verksamhetsanvarig

Hampus, med en examen i Strategisk Kommunikation från Lunds Universitet, Campus Helsingborg, kombinerar sin roll som Verksamhetsansvarig med en passion för att utforska UX-Design vid Hyper Island. Hans djupa intresse för webbdesign, teknik och driver honom att ständigt söka efter nya projekt och utmaningar.

Anna

Rydberg

Anna Rydberg

Anna Rydberg

Grundare & Advisor

Anna har examen i Service Management från Lunds Universitet Campus Helsingborg. Hon har även gått Familjen Helsingborgs Traineeprogram och därefter arbetat med kommunikation, projektledning och Talent Management. Anna sitter med i styrelsen för Nyföretagarcentrum, hon drivs av utmaningar och inom Student Network tillför hon ett stort engagemang och långsiktighet. Anna är även en av grundarna av Young In Business, ett affärsnätverk med fokus att skapa långsiktiga relationer.

Karsten

Deppert

Karsten Deppert

Karsten Deppert

Grundare & Advisor

Karsten är en parallell-entreprenör som alltid ser utvecklingsmöjligheter. Han har studerat Bioteknik på Campus Helsingborg och idag driver han förutom Student Network även Mindpark konferens– och kontorsverksamhet, och är engagerad i health-tech bolaget Wellbefy, kaffe E-handeln Nybryggt samt översättningsbyrån Contentor. Med ett stort nätverk och gedigen kunskap är han en värdefull tillgång inom Student Network.

Vanliga frågor

  • Vilka tjänster erbjuder ni på er webbyrå?
    Vi erbjuder professionella tjänster inom webbdesign, enklare grafisk design och digital marknadsföring. Vårt team kan hjälpa dig med att skapa en ny webbplats, designa en grafisk profil och utveckla effektiva marknadsföringsstrategier online.
  • Kan ni hjälpa till med SEO (sökmotoroptimering) för min webbplats?
    Ja, vi erbjuder enklare SEO-optimering för att förbättra din webbplats ranking i sökresultaten. Vi arbetar med nyckelordsanalys inom din bransch för att säkerställa att din webbplats når sin fulla potential.
  • Erbjuder ni tjänster för sociala medier och digital marknadsföring?
    Ja, vi erbjuder enklare tjänster inom sociala medier och digital marknadsföring. Vi hjälper dig att utveckla strategier, skapa innehåll och hantera dina sociala mediekanaler för att växa din online-närvaro.

Undrar du över något?

Kontakta oss på

hampus@campuswebb.se

bottom of page