top of page

Låt en

student

hjälpa dig

Sugen på en ny hemsida?

Vi skapar en helt ny hemsida till dig från grunden och anpassar efter hur du vill ha det. Vi anpassar så att din nya hemsida kommer att fungera lika bra på datorn som på telefonen.

Vår målsättning är att ge dig en modern och responsiv webbplats som engagerar besökarna och förstärker ditt varumärkes närvaro online.

Campus Vänner

Vi hjälper dig

 • Egen domän

 • Utbildning i hur ni använder sidan

 • Responsiv design

 • Byggd av en studentkonsult

 • Möjlighet till support

 • Byggd av en student

Gradient

Vad kan vi hjälpa dig med?

Wix

Wix är ett enklare redigeringsverktyg som används av både stora som små företag. Wix är även världens mest innovativa dra-och-släpp hemsidebyggare vilket gör det väldigt enkelt att lägga till, redigera och designa er egna hemsida även efter överlämningen.

 

Wix ger möjligheten att skapa hemsidor med videobakgrunder, parallax, animeringar och mer – utan att behöva skriva en enda kodning. Wix är ett mycket använt redigeringsverktyg som används över hela världen. Detta är ett perfekt verktyg för dig som vill navigera dig och redigera din hemsida på ett mycket enkelt sätt.

Undrar du över något?

Kontakta oss på

hampus@campuswebb.se

Wordpress

WordPress är det mest populära Content Management System (CMS) som finns i världen. Cirka 60% av alla hemsidor är byggda genom WordPress, och varje sekund publiceras 17 blogginlägg på WordPress sida.

CMS är ett mjukvaruverktyg som tillåter dig att enkelt skriva, redigera och publicera texter och innehåll på Internet.

 

Det är inte bara mindre och mellanstora företag som använder WordPress, utan också företag och varumärken som Forbes, The New Yorker och Facebook använder WordPress på olika sätt. 

 

För att använda WordPress måste du inte vara en expert på kod och utveckling, det finns tusentals fria och enkla plugins (insticksprogram) för att få den funktionen du vill ha. Det gör att du får en uppsjö av valmöjligheter för hur din sida ska se ut.

1

Perfekt för en blogg, restaurang eller mindre förening

Hemsida Medium

Medium-hemsida erbjuder en egen domän och upp till 5 undersidor för att ge din verksamhet utrymme att växa. Med responsiv design ser din hemsida lika fantastisk ut oavsett vilken enhet den besöks ifrån. Vi erbjuder även personlig utbildning i hur du kan maximera din webbsidas potential samt kontinuerlig support för att säkerställa en smidig resa online. Ge din verksamhet det digitala lyft den förtjänar med vår Medium-hemsida idag!

Skapad i Wix eller Wordpress

Responsiv design

3

Litet till medelstort företag. Upp till 10 undersidor

2

Litet till medelstort företag. Upp till 10 undersidor

E-handel

För de som strävar efter att bygga en framgångsrik e-handelsverksamhet, eller vill få hjälp med sin online-försäljning. Byggd med kraftfulla verktyg som Wix eller eller någon annan plattform ger vi dig möjligheten att skapa en imponerande online-butik som driver försäljning. Med flera olika produkter, responsiv design och avancerade funktioner är din butik redo att imponera på kunderna.

Skapad i Wix eller annan plattform

Responsiv design

Hemsida Large

För företag och organisationer som strävar efter en imponerande digital närvaro erbjuder vår Large-hemsida den ultimata plattformen. Byggd med kraftfulla verktyg som Wix eller Wordpress, ger vår Large-hemsida obegränsade möjligheter att växa online. Med responsiv design och avancerade funktioner skapar vi en skräddarsydd upplevelse för dina besökare. Dessutom inkluderar vårt paket personlig utbildning och dedikerad support för att säkerställa din framgång på nätet.

Skapad i Wix eller Wordpress

Responsiv design

 Vad vi erbjuder  Vad vi erbjuder  Vad vi erbjuder  Vad vi erbjuder  Vad vi erbjuder  Vad vi erbjuder  Vad vi erbjuder  Vad vi erbjuder  Vad vi erbjuder Vad vi erbjuder Vad vi erbjuder  Vad vi erbjuder  Vad vi erbjuder

Vanliga frågor

 • Vilka tjänster erbjuder ni på er webbyrå?
  Vi erbjuder professionella tjänster inom webbdesign, enklare grafisk design och digital marknadsföring. Vårt team kan hjälpa dig med att skapa en ny webbplats, designa en grafisk profil och utveckla effektiva marknadsföringsstrategier online.
 • Kan ni hjälpa till med SEO (sökmotoroptimering) för min webbplats?
  Ja, vi erbjuder enklare SEO-optimering för att förbättra din webbplats ranking i sökresultaten. Vi arbetar med nyckelordsanalys inom din bransch för att säkerställa att din webbplats når sin fulla potential.
 • Erbjuder ni tjänster för sociala medier och digital marknadsföring?
  Ja, vi erbjuder enklare tjänster inom sociala medier och digital marknadsföring. Vi hjälper dig att utveckla strategier, skapa innehåll och hantera dina sociala mediekanaler för att växa din online-närvaro.
bottom of page